Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Rightload - Official Forums / Re: about custom url tags
« Last post by chunkie on January 12, 2012, 04:04:17 AM »
thank you for this informative post :D
22
Rightload - Official Forums / Re: Plugins Dont Seem to be Enabled When Enabled
« Last post by chunkie on January 12, 2012, 04:03:08 AM »
same problem with mine... thank you for the post :D
23
Rightload - Official Forums / Re: Uploading videos on imageshack
« Last post by chunkie on January 12, 2012, 04:02:18 AM »
afaik you cant upload videos on imageshack. you can only upload files 5mb max
24
Rightload - Official Forums / Plugins Dont Seem to be Enabled When Enabled
« Last post by John0877 on December 14, 2011, 08:51:37 AM »
I run Rightload by using the portable shortcut and i can see the plugins there in the list and enabled fine. When i run Rightload normally it wont see them there. As a result when i use the context menu to upload something the plugins show up in the menu but it doesnt actually start to upload to the place i choose as the plugin isnt being seen somehow.

My Scenario is that i want to upload to Flickr but imgur is chosen as my default plugin so when Rightload doesnt see the plugin there even though it shows on the context menu it just starts to upload to imgur.
I have chosen a custom location for config information to keep all files in one folder but i think somethings not quite working right.

EDIT:
Poked around some more and I guess I jumped the gun on posting this so in case anyone else has the same issue this is how I fixed it..... OR so it seems to be working.
I looked in the registry and was backing it up cause i was gonna fresh install.
then i noticed the following:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Rightload]
@="C:\\Program Files (x86)\\Rightload"

Changed the Default entry to the path where the program is and everything seems to be working now.
25
Rightload - Official Forums / Uploading videos on imageshack
« Last post by Vgoto on December 09, 2011, 07:38:54 PM »
First I want to thank very much for this software. It upload images so nice. Uploading images on my account also work great.

But, I am having problems with uploading other files on imageshack. I cannot any video file there. I am always getting the error report:

http://img825.imageshack.us/img825/968/errorjv.jpg

I have already many many video files on imageshack, and I know the restriction of 15 minutes.

Is there anyone who can tell me what I am doing wrong?

Thanks in advance.  ;)


26
Rightload - Official Forums / Re: about custom url tags
« Last post by kangmin on November 23, 2011, 11:35:33 PM »
thank you so much.
27
Rightload - Official Forums / Re: about custom url tags
« Last post by nk on November 23, 2011, 05:26:24 PM »
I'm sorry, I really don't understand what the problem is. I added the following line to the tags.xml file (above the line starting with <!--) and everything seems to work fine:

Code: [Select]
<Tag Name="Test URL" Result="&lt;a href=&quot;javascript:void(SLB('$url','image','true',''));&quot;&gt;&lt;img src=&quot;$url&quot; width=&quot;500&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;/a&gt;" />
28
Rightload - Official Forums / Re: about custom url tags
« Last post by nk on November 20, 2011, 11:47:27 PM »
Hello,

I am very sorry, but I don't really understand what the problem is. Could you please give me two examples: one of what the output looks like, and one of how you want the output to look like? Maybe that will help me understand.
29
Rightload - Official Forums / about custom url tags
« Last post by kangmin on November 20, 2011, 08:25:56 PM »
I want to uploading images with my own url tag!

just like - <a href="javascript:void(SLB('$url','image','true',''));"><img src="$url" width="500" border="0"></a>

there's no way modify url tag in rightload.

in tags.xml just '$url, $thumburl, $filename' tag's only permit.

pls, show me the way.
30
I just wanted to update that i have been using the newest version for awhile now and love the new features.

Also the intermittent issues with the program "forgetting" to overwrite all files is less but still here. I have not been able to figure out exactly what is causing it. It is a lot better then the old version though.

I have figured out that anytime i use the "upload with autosort" option from the context menu it seems more likely to happen. I can upload the same files multiple times in a row and it is random. It does seem more likely to happen the first time i upload the files.

Really have not been able to nail down a pattern for this at all yet. Just figured i would let you know so you could keep your eye out.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10